“Yağmurun Renkleri” fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Kasım 2023 Perşembe 11:02
“Yağmurun Renkleri” fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu

KASK tarafından İzmit Belediyesi Nikomedia Sanat Galerisi’nde “Yağmurun Renkleri” isimli fotoğraf sergisi sanatseverlere kapılarını açtı 

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından ‘Yağmurun Renkleri’ isimli fotoğraf sergisi “yağmur” teması ile sanatseverlerle buluştu. İzmit Belediyesi Nikomedia Sanat Galerisi’nde açılan serginin açılış programına KASK Başkanı Duygu Nazire Kaşıkçı, üyeler ve sanatseverler katıldı. ‘Yağmurun Renkleri’ isimli fotoğraf sergisi, 26 Kasım Pazar gününe kadar açık olacak.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Serginin açılış programında konuşan Kaşıkçı, “Yağmuru, verimliliği çağrıştıran bir konu olduğu için seçtik. Artık günümüzde su daha da değerli bir şeye dönüştü. En önemli su kaynaklarımız ise yağmurlar. Fotoğraflar ile katkı veren üyelerimize ve sergimizi değerli sanatseverlere buluşturma imkanı sunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum” dedi.

KASK Başkanı Duygu Nazire Kaşıkçı

Anahtar Kelimeler:
KaskIzmitFotoğrafSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73