Hande Kazanova 2023'ü Carousel AVM'de yorumladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Aralık 2022 Salı 14:49
Hande Kazanova 2023'ü Carousel AVM'de yorumladı

Carousel AVM, yılbaşı etkinlikleri kapsamında ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Ünlü Astrolog Hande Kazanova, yeni yılda burçları bekleyen gelişmeleri Carousel Sahne’de sevenleriyle paylaştı.

Alışverişin ve eğlencenin keyifli adresi Carousel’de yeni yıl etkinlileri tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü Astrolog Hande Kazanova 2023’te burçları neler beklediği üzerine yaptığı özel yorumlarla 26 Aralık Pazartesi günü Carousel Sahne’de astroloji tutkunlarının meraklarını giderdi.

Hande Kazanova ile burçlar hakkında keyifli bir sohbet imkanı yakalayan ziyaretçiler, 2023 yılının en şanslı burçlarından, iş, kariyer ve parasal olarak önemli gelişmeler kazanacak burçlara kadar ünlü astrologdan bilgi aldılar.

Son Güncelleme: 27.12.2022 14:55
Anahtar Kelimeler:
AVM2023
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73