banner42

Darıca Gazetesi 18 yaşında

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Eylül 2022 Perşembe 10:19
Darıca Gazetesi 18 yaşında

Kuruculuğunu Erol Polat’ın yaptığı Darıca Gazetesi 18 yaşına girdi

Meslek hayatına 1996 yılında başlayan ve Gebze’de bir çok gazetenin çeşitli departmanlarında görev yapmasının yanı sıra bir çok ulusal gazete ve Tv’lerin de temsilciliğini üstlenen Darıca Gazetesi’nin kurucusu Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat,18. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Henüz belde statüsündeyken Darıca’da basın sektörünün eksikliğini fark eden Erol Polat, 2004 yılında şehrin aynı adıyla bir gazete çıkardı.

2002 yılında gazetenin imtiyaz sahipliğini oğlu Emre Polat’a devredip, Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Erol Polat, Darıca Gazetesi’nin teknoloji çağına uyum sağlamak adına yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana www.daricagazetesi.com.tr. adresinden digital yayın yaptıklarını aktardı.

Yaklaşık olarak 12 yıldan bu yana Demirören Haber Ajansı’nın temsilciliğini de yapan Darıca Gazetesi kurucularından Erol Polat, tüm zorluklara rağmen 18 yıl boyunca ayakta kalabilmenin buruk sevincini yaşadıklarını söyleyerek, ‘’ Bir şehirde gazete var ise bu , o şehrin yaşayanları için şanstır. Darıcalılar, bunun farkında oldukları için bu güne kadar desteklerini esirgemediler ve daima yanımızda oldular, bu nedenle ayakta kalabilmemize vesile olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaGazete
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73