Öğrencilerimizin rahat bir ortamda yaşayıp, rahat kafayla derslerini, eğitimlerini almaları için gerekli ortamı hazırlamak, devletin ve ülkeyi yönetenlerin mecburiyetidir. Yetişen yeni nesile sahip çıkmak zorundalar, zorundayız. Ülkenin geleceğini yönetecek, yönlendirecekler bu kuşaklardan oluşacak. Saygın, saygılı nesil yetiştirmenin yolu, saygı duyup onurlu nesiller yetiştirmekten geçer...

TOKİ on binlerce konut yaptı, yapmaya devam ediyor. TOKİ’ye tahsis edilen arazilerden öğrenci yurtları için arazi tahsis edilebilirdi, edilmelidir.  

İnşaatın her alanına para bulan devletimizi yönetenler, Kredi ve Yurtlar Kurumuna’mı para bulamıyorlar. 

Bu bir sorumluluk ve anlayış meselesidir. İstenirse yapılır, yapılmalıdır. Öğrencilerin yurt sorunu, acil öncelikli sorundur, geç kalınmış sorunumuzdur. Öğrencilerimizi, evlatlarımızı kötü emellere ne için kurulduğu, kimlerin desteği ile devam ettiği belli olmayan sapma düşüncelerin elinde, meydanı bırakmayın. 

Ev sahipleri insaf! Öğrencilere kiralanan evlerin sahipleri. Allah insaf versin. Biraz vicdana gelin fırsatcılığı kime karşı yapıyorsunuz, gencecik öğrenciye yapılacak iş mi bu. Hani bizler misafir perverdik?  Bırakın misafir perverlik sizde kalsın, birazcık vicdan sahibi olun. 

Sokakta saygı bulamıyorsanız önce kendinizi sorgulayın. 

Hak, Hukuk, Adalet olan yerde eylem olmaz. Öğrenci eylemi olmaz. Öğrencinin erken siyasallaşması, sokaklara dökülmesi, kendisine yapılan haksızlıklarla başlar. 

Çoğumuzun Televizyonda seyreylediğimiz,

Denizde çekilmiş videolar vardır. Ekrana yansır ara sıra, küçük balık sürülerine saldıran, büyük balıkları izlemişsinizdir. Küçük balık sürüleri can havli ile kaçtıkça büyük balıklar daha da hızlanır. Bu olayı fırsatçılıkla özdeşleştiriyorum. 

Siz kendi çocuklarınızı yem görüyorsunuz. Biraz insaf lütfen.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73