Kaç gündür bir şeyler yazmak istiyorum. Rusya, Ukrayna savaş ı hakkında dilime dolanır, kalbimden geçenleri istediğim gibi izah etmekte zorlandığımı görüyorum.

Patladım patlayacağım. Günü bugündür sanırım. Hiç bir savaş anlık çıkmaz. Çok sebebi vardır aylara, yıllara, asırlara uzanır geçmişi. Tıpkı Rusya ve Ukray na savaşı gibi. Örtülmüş kabuk tutmuş olsada böyle geçmişler birilerince kurcalanır. Bunu bilen yayılma politikası izleyen emperyalist güçler, Dünya hakimiyeti planlarını sürekli devrede tutarlar. Derinden ince ince nakış nakış işlerler. Nerede ne zaman, projeye uygun piyon bulurlarsa o bölgede çalışmayı hızlandırırlar. Unutmayalım: BİRİLERİNİN PİYONUYSAN, DİĞERLERİ İÇİN YEMSİN. Piyonlar bunu bilmelidir. Şimdi boşuna yandım diğe bağırmak nafile p... gibi ortafa bırakırlar. Ukraynada yapılanda 2014 den bu yana budur. İnsanlarımız sebep bakmaz sonuca bakarlar. Dolayısı ile böyle yaklaşımlarla doğru karar veremedikleri gibi medyanın yönlendirmeleriyle emperyalistlere farkında olmadan hizmet ederler.

Bugün yaşadığımız savaş karşıtı tepkiler savaşın sebebine yönelik olmaktan çıkmıştır!

(Savaşa hayır. Yaşasın barış diğerek savaş karşıtlığımı vurgulamış olayım.) Aklı başında Ülke yönetenler ülkelerinin dibine kadar sokulan yabancı güçleri istemezler eğer susarlarsa ağır bedeller öderler. Taraf olmak zorunda değiliz gerçekleri görmek gerçeği dillendirmek en doğru eylemdir, en doğru söylemdir. Üzülerek savaşın seyircisi kalmak, viçdan sahibi insanlar için işkencedir. Milyonlarca vicdanlı dünya insanları her gün bu savaş işkencesine maruz kalıyoruz. Kurgularla, Pilanlarla, senaryolarla, oyunlarla iktidar olmuş, Volodimir Zelenskiy bir an önce sebep olduğu savaşın durması için, ülkesi için bir adım atmalı istifa etmelidir, diğe düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73