Burcu Çetinkaya Gebze’de hasta kabulüne başladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ağustos 2022 Çarşamba 22:03
Burcu Çetinkaya Gebze’de hasta kabulüne başladı

Mesleğinde en iyilerden olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze Merkez Prime Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Sosyal medya sayfası üzerinden paylaşımda bulunan Op.Dr. Burcu Çetinkaya şunları ifade etti:

“Benim canım hastalarım, bana sürekli şu sitemi yaptınız, ‘Hocam çok uzağa gittiniz biz gelemiyoruz” diye. Ne siz benden ne ben sizden kopamıyoruz. İstanbul’a ek olarak Gebze’de hasta kabul etmeye başladım. Merkez Prime Hastanesi bünyesinde hasta bakıyorum, beklerim. Reçetemi alamıyorum, SGK geçmiyor mu? Özel sigorta geçmiyor mu? Diye soruyorsunuz. Sigortalı hastalarıma da özel sigortalı hastalarıma da hizmet vermeye başladım, beklerim”

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burcu Çetinkaya bir süre önce İstanbul’da yeni açtığı klinikte hizmet vermeye başlamıştı. Çetinkaya bundan sonra İstanbul’un yanı sıra Gebze’de Merkez Prime Hastanesi’nde de hasta kabulüne başladı.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 03.08.2022 22:13
Anahtar Kelimeler:
GebzeİstanbulHasta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73