Cilde “elmas” terapisi: Diamond Shine Therapy

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Aralık 2022 Pazartesi 12:55
Cilde “elmas” terapisi: Diamond Shine Therapy

Cilt estetiği ve cilt bakımı prosedürlerinde nihai hedef bakımlı, sağlıklı ve parlak bir cilt formu elde etmektir. Bu çerçevede birçok estetik prosedürü uygulanıyor ancak yeni nesil kombine cilt bakım prosedürleri kısa sürede daha sağlıklı ve daha parlak cilt formu sağlıyor. Bunlardan biri de Diamond Shine Therapy’dir. Cilt estetiğinde pırlanta gibi parlak bir cilt formu elde etmeyi hedefleyen Diamond Shine Therapy, cildi ihtiyaçları doğrultusunda dönüştürüyor. Nem dengesinden renk tonu düzenlemeye kadar birçok prosedürü içeren yeni nesil cilt terapisi, Türkiye’de sadece Isabel Zey Beauty Estetik Kliniği’nde uygulanıyor. Isabel Zey Beauty Estetik Kliniği Kurucusu Sibel İsabel İlgen, isim annesi olduğu Diamond Shine Therapy ile 360 derece cilt güzelliği vadettiklerini söyledi.

İngiltere merkezli Ulusal Akademi Estetiyenlik Okulu’ndan mezun olan Sibel İsabel İlgen, plastik cerrahi, dermotoloji klinikleri ve hastanelerde koordinatör olarak görev yaptı. Aynı zamanda anti-aging uzmanı olan İlgen, kurucusu olduğu “Isabel Zey Beauty” kliniğinde profesyonel güzellik ve estetik hizmetleri veriyor. Güzellik uzmanı, isim annesi olduğu ve sadece Isabel Zey Beauty’de uygulanan “Diamond Shine Therapy” hakkında dikkat çeken bilgiler verdi. İlgen, Diamond Shine Therapy ile yıpranmış cildin, elmasın pırlantaya dönüştüğü gibi parlak bir cilde dönüştüğünü vurguladı.

“Diamond Shine Therapy’nin isim annesiyim”

“Makyajsız cilt hareketi” iddiasıyla yola çıktıklarını ifade eden İlgen, “Cilt estetiği ve bakım prosedürlerinde birbiriyle uyumlu, ciltte travmaya yol açmayan ve maksimum sonuç alabildiğimiz kombine tedaviler tercih ediyoruz. Bunlardan biri de Diamond Shine Therapy’dir. Bu terapi, cilde hak ettiği değeri vermeye odaklanıyor. Diamond Shine Therapy, isim annesi olduğum ve sadece kliniğimizde uygulanan, patentli ve üç aşamalı bir cilt yenileme protokolüdür. Bu işlemi, Rihanna’nın da kullandığı 'elmas gibi ışıl ışıl parlama’ mottosuyla uyguluyoruz” sözlerini vurguladı.

“Cildi, elmasın pırlantaya dönüşmesi gibi dönüştürüyoruz”

Sibel İsabel İlgen, uyguladıkları özgün terapide “elmas” ifadesini neden kullandıklarını da şu sözlerle anlattı: “Doğanın eşsiz hediyesi olan elmas; son derece eski, gizemli, güzel ve nadidedir. Pırlantanın kesilmemiş, ham halidir. Elmas; göz kamaştırıcıdır, mücevherlerin en değerlisidir, en anlamlısıdır. Hiçbir elmas birbirine benzemez; hepsi insanları gibi eşsizdir, tektir, özeldir. Elmaslar, yerkabuğunun derinliklerinde basınçla kristalleşip, değerli sırlarını erimiş volkanik lavlarda gizleyerek, dünyanın yüzeyine çıkana kadar korur. Cildimiz de yıllar boyu tıpkı elmas gibi doğanın yıpratıcı etkilerine sabırla direnir. Şehir hayatının stresini içine atar ve makyaj kalıntısını, uykusuzluğu, yorgunluğu, güneşin zararlı etkilerini idare eder. Elmas gibi üzerindeki tozun, toprağın temizlendiği ve hak ettiği gibi parlayacağı günü bekler. Bir sanatçının sabrı, hayal gücü ve hünerli elleri, elması ateş saçan bir pırlantaya dönüştürür. Diamond Shine Therapy ile de yıpranmış cildi, tıpkı çakıl taşına benzeyen bir elmastan ateş saçan bir pırlantaya dönüştürme gibi parlak bir forma dönüştürmeyi hedefliyoruz. Yani cildi, elmasın pırlantaya dönüşmesi gibi dönüştürüyoruz.”

Diamond Shine Therapy ciltte hangi ihtiyaçları karşılıyor?

“Diamond Shine Therapy ile cildin birçok ihtiyacını karşılıyoruz” diyen İlgen, şu bilgileri paylaştı: “Bu terapi ile öncelikle cildi temizliyoruz. Tam anlamıyla arınmış, tertemiz bir cilt elde etmeye odaklanıyoruz. Birikmiş ölü deri tabakası, cildin yapısına uygun şekilde uzaklaştırılmazsa mat, kuru ve sağlıksız bir cilt görüntüsüne sebep olur. Sürdüğünüz kremi bile emmez. Diamond Shine Therapy'nin ilk basamağı da derin cilt temizliği yani enzimatik çift fazlı arındırma ile başlıyor. Daha sonraki adım; nem dengesi… Ben buna özellikle ‘nemlendirme’ demiyorum. Kullandığınız basit bir nemlendiriciyi bile gereğinden fazla sürdüğünüzde cildiniz reaksiyon verir, fazla gelir. Her cildin neme ihtiyacı vardır; fakat kişinin cilt yapısına, ihtiyacına göre nem yüklemesi yapılmalıdır. Bu sebeple dengeli bir nem yapısı kurmayı hedefliyoruz.”

“Renk tonu eşitsizliği, birçok insanda özellikle 30'lu yaş sonrası ortaya çıkıyor”

Bir sonraki aşamada renk dengesine odaklandıklarını ifade eden İlgen, “Renk dengesi, genelde pek fark edilmeyen bir sorundur. Renk tonu eşitsizliği, birçok insanda özellikle 30'lu yaş sonrası ortaya çıkar. Anlayamadığımız bir şekilde cildimizde bir şeyden rahatsız oluruz ve cildimizde pürüz olmasa dahi fondötenle eşit ve sağlıklı bir cilt rengi elde etmek isteriz. Bunun iki nedeni vardır; biri, cilt yüzeyinde dikkatimizi çekmeyen çok ince tüyler -ki bunlar cildi soluk, puslu gösterir. Bir diğeri ise, yüzümüzün düz değil, girintili çıkıntılı olmasından dolayı güneşe aynı açıyla maruz kalmaması sebebiyle zamanla renk farklılıkları oluşur. Diamond Shine Therapy protokolünde bulunan özel lazer sistemleri ile kişinin sosyal hayatını etkilemeden bu problemi rahatlıkla çözebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Cilt hak ettiği değeri görüyor”

Sibel İsabel İlgen, “Fondötene, makyaja, kapatıcıya ihtiyaç duymadan ışıl ışıl parlayan cilt isteyen kadınlara Diamond Shine Therapy öneriyoruz. Çünkü bu terapide sonuç olarak ışıldayan, güçlü, sağlıklı, dengeli ve dinlenmiş bir cilt elde ediyoruz. Cilt hak ettiği değeri görüyor ve elmas olarak başladığı yolculuğunu pırlanta olarak taçlandırmış oluyor” sözlerini kaydetti.

“360 derece güzellik vaat ediyoruz”

“Meslek alanımda beni en çok heyecanlandıran konulardan biri anti-aging oldu” diyen İlgen, “Kliniğimizde danışanlarımızın cildinin elmas gibi parlaması adına sektördeki son teknoloji cihazlarımızla Diamond Shine Terapi ile birlikte en güvenli şekilde çeşitli prosedürler uyguluyoruz. Bunları şöyle sıralayabiliriz: Lazer epilasyon, Scarlet S altın iğne, jetpeel, anyonik oksijen terapi, cosmelan leke tedavisi, karbon peeling, dermapen, ulthera, ipek kirpik – kirpik lifting, kaş vitamini, saç ekimi, kaş silme, dövme silme, renk açma, sivilceli cilt - kırmızı yüz tedavileri, gözaltı morluk tedavileri… Bunların yanı sıra vücut ve yüz estetikleri prosedürlerimiz de şunlar; meme estetiği, kadın genital estetiği, vücut estetikleri, rinoplasti, gözkapağı estetiği, yüz estetiği, dolgu, botoks, PRP, iple yüz ve boyun germe, kaş kaldırma, mezoterapi, ameliyatsız yüz germe estetikleri… Alanında uzman doktorlarımızın uyguladığı bu işlemlerimizle 360 derece cilt güzelliği vaat ediyoruz.”

Sibel İsabel İlgen

Anahtar Kelimeler:
TerapiCiltElmas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73