banner42

Merkez Prime'dan  doktorlara seminer

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Ocak 2023 Çarşamba 20:59
Merkez Prime'dan  doktorlara seminer

Hastane bünyesinde yeni konferans salonunu hizmete açan Merkez Prime'da ilk eğitim semineri verildi. İlimizdeki aile sağlık merkezi doktorları, göz hastalıkları konusunda bilgilendirildi.

İlimizin önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen Merkez Prime Hastanesi büyümesini sürdürüyor. Hastane bünyesinde önceki günlerde konferans salonu açıldı. Doktorlara yönelik ilk eğitim semineri de açılışla aynı gün gerçekleştirildi. İlk seminere aile sağlığı merkezi doktorları katıldı. 
YÖNETİM DE KATILDI
ASM doktorlarının büyük ilgi gösterdiği eğitim seminerine Merkez Prime Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Altınkaynak, Medikal Direktör Op. Dr. Koray Topçu, Merkez Sağlık Grup CEO'su Vahit Kurtuluş, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Funda Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri ile hastanenin göz hastalıkları kliniği doktorları katıldı.
UZMANINDAN EĞİTİM
Merkez Prime Hastanesi Göz Kliniği doktorlarından Op. Dr. Mustafa Apa göz hastalıkları acilleri ve tedavileri ile göz dibinin değerlendirilmesine ilişkin önemli bilgiler verdi. Merkez Prime yöneticileri, eğitim seminerlerinin diğer branşlarda da verileceğini, bir sonraki göz seminerinde Smile lazerle ameliyat yapılırken salondaki hekimlere canlı olarek izleteceklerini açıkladı.

Op. Dr. Mustafa Apa

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73