Dün akşamdan beri Gebze’de aralıklı olarak elektrikler kesilip durdu.

Benim evimin olduğu Köşklü Çeşme Mahallesi’nde de dün akşamdan beri elektrikler sürekli kesildi.

Tabi herkes gibi bizde bu ani elektrik kesintisinden dolayı olumsuz etkilendik.

Elektrik kesik olunca internet haber sitemizde haber güncelleyemedik ve bu doğal olarak sitemizi başta takipçi ve okurlarımıza haber iletmek olmak üzere her açıdan olumsuz anlamda etkiledi, tabir yerinde ise mağdur etti.

Aynı şekilde elektrikle iş yapan ticarethaneler, gıda üretim yerleri, işyerleri de olumsuz olarak bu durumdan etkilendi.

Jeneratörü olmayanların işleri aksadı.

Elektriğe bağlı cihazlarla evlerinde yaşayan veya tedavi gören insanlar var.

Gazeteci olduğumuz için dün akşamdan beri çok sayıda kişi beni aradı ve SEDAŞ’a büyük tepki gösterdi.

Gebzeliler, “12 saattir Osman Yılmaz, Köşklü Çeşme Mahallesi başta olmak üzere birçok bölgede elektriklerler aralıklı olarak yok. Habersizce yapılan elektrik kesintileri nedeniyle televizyon, buzdolabı başta olmak üzere araç ve gereçlerimiz arızalandı. Binaların garaj kapıları otomatik olduğu için açılamadı. SEDAŞ'a yaptığımız başvurular ise sonuçsuz kaldı. Elektrik parasını ödemeyip bir gün geçirince kesen SEDAŞ hizmet yapamıyor, bizi mağdur ediyor"dediler.

Özetle, vatandaş diyor ki, parayı almasını biliyorsanız aynı şekilde kaliteli ve kesintisiz hizmet yapmakla da mükellefsiniz.

Ancak dinleyen kim!

Fırtına, yağış ve olumsuz bir hava durumu olmamasına karşın Gebze’de belirli aralıklarla durup dururken elektrikler kesiliyor.

SEDAŞ yönetimi habersiz elektrik kesintileriyle ilgili olarak artık gerekli önlemleri almalıdır.

Eğer elektrik üretimi yetersiz ise bunu da vatandaşa açıklamalıdır.

Kesinti öncesi haber verilemiyorsa bari kesinti yaşandığı anda vatandaş bilgilendirmelidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73