Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik sosyal medyada yer alan ahlaksız bir takım paylaşımlara tepki göstermiştim.

Demiştim ki, “İnsanların doğuştan bir takım özellikleri, fiziksel yapılarıyla dalga geçmek haysiyetsiz, ahlaksız bir şeydir..”

Keza aynı şeyleri Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın eşi için zaman, zaman yapılanlara da benzer tepkiyi her zaman gösterdim.

İnsanların düşünceleri farklı olabilir, eleştirebiliriz fakat fiziki özellikleri, hastalıklarıyla dalga geçmek ahlaksızlığın önde gidenidir.

Bunu kim yaparsa yapsın, isterse benimle aynı dünya görüşüne sahip olsun düşüncem asla değişmez.

Geçtiğimiz gün CHP’nin vizyon toplantısı sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşinin salonda gözlerini kapadığı biranda çekilen fotoğraf üzerinden yapılanlarda ahlaksızlığın ta kendisidir.

Bunu mal bulmuş mağribi misali sosyal medya üzerinden paylaşıp sözüm ona CHP’yi, Kemal Kılıçdaroğlu’nu aşağılamak isteyenler trol olarak görevlerini yaptılar.

Sizin eşiniz, anneniz, kız kardeşiniz yok mu?

Böyle aşağılık paylaşımlar yaparken onları aklınıza getiriyor musunuz?

İnsan hasta, yorgun olamaz mı?

Malum medyanın cümbür cemaat CHP’nin vizyon toplantısında dikkatini çeken tek şey Selvi Kılıçdaroğlu’nun gözlerini kapaması olmuş!

70 yaşındaki bir kadın yorgunluk nedeniyle biran gözlerini kapması sadece karşı cenahta değil kendilerini Atatürkçü, aydın diyen kimilerinin de sosyal medyada malzemesi oldu.

Asıl üzüntü verici olan budur.

Hadi o malum trollerin görevi belli peki muhalif görünüp muhalefetin her şeyini eleştirmek, sürekli abuk sabuk paylaşımlar yapmak nedir?

Sizde mi insanlığınızı, ahlakınızı kaybettiniz?

Söyleyecek tek bir şey var, yazıklar olsun.

Bir dip not:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka Selvi Kılıçdaroğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurarak şunları açıkladı:

"Genel başkanımızın değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu da böylesi önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Ancak kendisi rahatsızdı. Buna rağmen sağlık koşullarını zorladı. Etkinliğe gelmeden önce tedavi uygulandı kendisine, serum verildi. Hatta bu nedenle 11 dakika kadar geç başladı. Genel Başkanımız da eşinin tedavisinin bitmesini bekledi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73