Nail Çiler hemşerileriyle buluşacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Mayıs 2023 Salı 12:51
Nail Çiler hemşerileriyle buluşacak

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler yarın hemşerileriyle bir araya gelecek ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyecek.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, her kesimden destek görmeye devam ediyor. 

Kocaeli’nin her ilçesinde aralıksız çalışan Nail Çiler, gittiği yerlerde büyük ilgi görüyor. Her gün birçok sivil toplum kuruluşu, esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Nail Çiler yarın da Muşlu hemşerileriyle bir araya gelecek.

Darıca’nın Abdi İpekçi Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki Muşlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde saat 22.00’de bir araya gelecek ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyecek. Toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeliDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73