Ahmet Koral MHP'den aday oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Aralık 2023 Cuma 12:00
Ahmet Koral MHP'den aday oldu

Ahmet Koral Milliyetçi Hareket Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvuruda bulundu.

Ahmet Koral, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvuruda bulundu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen başvurusu sırasında önceki dönem milletvekili adayı ilçe  yöneticileri  Yavuz Selim Mahallesi  teşkilat başkan ve yöneticileri  kendisini yalnız bırakmadı.

KORAL TEŞEKKÜR ETTİ

Dosya tesliminde konuşan Ahmet Koral, “Siyasette Milliyetçi Hareket Partisinde ilk adımımı atarken yanımda duran, bugün gelerek bana destek veren  önceki dönem milletvekili adayımız Ekrem Yılmaz'a ilçe yöneticilerimize Yavuz Selim teşkilat başkanımız ve yöneticilerine mevcut başkanı olduğum Samsun Asarcık Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu arkadaşlarıma Çok teşekkür ederim,dedi. Allah  hakkımızda hayırlı olanı eylesin temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 08.12.2023 12:03
Anahtar Kelimeler:
MhpGebzeAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73