AK Parti: Üç aydır bir mazgalı değiştiremiyorlar

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Eylül 2022 Perşembe 12:34
AK Parti: Üç aydır bir mazgalı değiştiremiyorlar

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Fethiye Caddesi’nde yeni döşenen taş ve mazgalların şimdiden kırılıp, bozulmaya başladığını kaydetti: “Üç aydır bir mazgal değiştiremeyen belediye ve bu sorunları görmezden gelen belediye başkanı var. Burada her gün birileri yaralanıyor. Meclisle kavga edeceğinize, birkaç parça ızgara değişemez miydi?”
GELSİN, ESNAFI BİZZAT DİNLESİN
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, önceki gün Fethiye Caddesi’ndeydi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i esnafın kepenkleri kapalıyken caddeyi geziyor diye eleştiren Güney, Hürriyet’in tersine mesai saatleri içinde bölgeye giderek aylardır bitmeyen taş döşeme işi nedeniyle vatandaşın yaşadığı sıkıntıları yerinde tespit edip, tepkileri dinledi.
CESARETLERİ YOK
Fethiye Caddesi’nde söz konusu işin neredeyse 3 yıl önce yapacağız diye söz verildiğini, belediye başkanının onlarca kişisel tanıtım ve reklam yaptığını, çalışmaların da söz verildiği tarihte tamamlanmadığını belirten Güney, şöyle dedi: “Fethiye Caddesini gündüz, esnaf kepenk açmışken gezmeye maalesef cesaret edemiyorlar. Çünkü burada bırakın zamanında işi bitirmeyi, yapılan işin kalitesi de çok düşük. İş yapılırken gerekli önlem alınmıyor, özen gösterilmiyor. Bu yüzden artık herkes bitsin de nasıl biterse bitsin durumuna geldi.”
BİRAN ÖNCE DÜZELTİN

“En büyük sıkıntı yağmur suyu giderleri. Bazı yerleri hatalı döşeme nedeniyle kırılmış. Bunları değiştirmek çok basit olduğu halde etrafında ilkel koruma önlemi alınıp, aylarca olduğu gibi bekletiliyor. Her gün vatandaşlarımız, çocuklar burada bunların içine düşerek yaralanma tehlikesi atlatıyor. Bütün bunları biz duyuyoruz, görüyoruz da; İzmit’i yönetenlerin haberi yok mu? Üç aydır meclisle kavga etmenin yollarını arayacaklarına üç beş tane kırık mazgal eğiştirelemez miydi? Bir kez daha uyarıyoruz, nereden bulduysanız bu müteahhidi getirin, işi tamamlayın, bu bozuk yerleri de düzeltin”.

Son Güncelleme: 22.09.2022 12:38
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiIzmitBelediyeMazgal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73