AKP Darıca İlçe Başkanlığına Köksal Şakar atandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2023 Çarşamba 10:18
AKP Darıca İlçe Başkanlığına Köksal Şakar atandı

Bilindiği gibi 2024 yılında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan Ufuk Acay görevinden istifa etmişti.
AKP genel merkezinde yapılan temayül sonucu Köksal Şakar ilçe başkanı olarak atandı.

Köksal Şakar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşmda şunları ifade etti:
''Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tenzipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in olurlarıyla, İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’un öngörüleri ile Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Olarak Atandım. Bu süreçte yanımda olan tüm teşkilat mensuplarına yol Arkadaşlarıma Teşekkür ederim. Rabbim Hayırlı görevler yapmayı nasip eylesin inşallah” dedi.
Öte yandan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Köksal Şakar’ı kutlayarak şunları ifade etti:
‘’AK Parti Genel Merkezimiz tarafından AK Parti Darıca İlçe Başkanı olarak atanan, daha önceden de birlikte görev yaptığımız Köksal Şakar ve ilçe teşkilatımızla bir araya gelerek değerli ilçe başkanımızı tebrik ettik. 2024 yerel seçimlerine giden bu yolda tam gaz, Darıca için canla başla çalışacağımız değerli ilçe başkanımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum.’’
Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
AkpDarıcaIstifa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73