Akşener Çayırova'da esnafları dinledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Mayıs 2022 Perşembe 13:40
Akşener Çayırova'da esnafları dinledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli programı kapsamında ziyaret ettiği Çayırova esnafının dertlerini dinledi. 

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener'i  Şekerpınar gişelerde İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe başkanları ile parti yöneticileri ve partililer karşıladı.  Daha sonra parti otobüsüyle  Çayırova'ya gelen Meral Akşener'e vatandaşların yoğun ilgisi olduğu gözlendi. Akşener daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi ve birsüre sohbet etti.  İYİ Parti Kocaeli Milletvekili  Lütfü Türkkan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile İYİ Partili milletvekilleride Akşener'i karşılayanlar arasındaydı  İYİ Parti lideri  Çayırova ziyaretinin ardından Darıca'ya geçerek burada da esnafları ziyaret edecek. 

Son Güncelleme: 26.05.2022 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73