Cemil Yaman Darıca'da vatandaşlarla buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Darıca’da hemşeri dernekleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Nisan 2023 Pazar 12:40
Cemil Yaman Darıca'da vatandaşlarla buluştu

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman Darıca’da hemşeri dernekleri ve vatandaşları ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte ilçede Darıca Erzurumlular Derneği, İspir Mülk Köyü Derneği, Benliahmet köyü Derneği, Samsunlular Derneği, Siirtliler Derneği ve Darıca Öz Diyarbakırlılar Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Yaman vatandaşlarla kucaklaşarak bayramlaştı.

“TÜRKİYE 85 MİLYON KARDEŞLER TOPLULUĞUDUR”

Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu ülke hepimizin. Hepimiz ezan okunuyor diye seviniyoruz. Sağ, sol, Alevi, Sünni, Türk, Kürt hepimiz biriz. Yoktur bizim birbirimizden farkımız. Biz 85 milyon kardeşler topluluğuyuz. Bir tek şey var. Vatan, bayrak ve toprak var.” dedi.

“YENİ YÜZYIL 85 MİLYON VATANDAŞIMIZIN YÜZYILI OLACAK”

‘Biz bu halkın hizmetkârlarıyız. Halk efendi, biz hizmetkârız’ diyen Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, “Siyaset sorunları çözme mecrasıdır. Türkiye’nin sorunlarını dün olduğu gibi milletimizin desteğiyle yarın da çözmeye devam edeceğiz. Seçim beyannamelerimizde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdiğimiz gibi beyannamede olmayan milletimizin taleplerini süreç içerisinde çözdük. Şimdi karşımızda bir ittifak var. 2019 yerel seçimlerinden önce belediyedeki çalışanları işten çıkartacak mısınız diye sordular. Namus şeref sözü vererek kimseyi işten çıkartmayacaklarını söyleyenler, seçimden sonra işçileri işten çıkardı. Türkiye’yi kaosa, maceraya sürüklemenin bir anlamı yok. Türkiye güçlü olduğunda insanlık mutlu oldu. Bugün dünya barışının teminatı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’dir. İstanbul’da biz Rusya ile Ukrayna’yı bir araya getirdik. Tahıl krizinde Türkiye devreye girmeseydi Birleşmiş Milletler bu krizi çözemezdi. Türkiye’nin yarınları çok güçlü olacak. Yeni yüzyıl 85 milyon vatandaşımız olacak” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBayramDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73