CHP'de Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oldu

05 Haziran 2023 Pazartesi 16:06
CHP'de Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oldu

CHP, 14 Mayıs seçimleri sonrasında yeni Merkez Yönetim Kurulu’nu açıkladı.ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce Oğuz Kaan Salıcı’da olan örgüt yönetimini kendine bağladı. Bir önceki MYK’dan sadece Ahmet Akın ile Faik Öztrak yeni MYK’ya girebildi. MYK'daki kişi sayısı 17'den 15'e düştü.

Merkez Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleri ve görevleri şöyle

    Ahmet Akın – Yerel Yönetimler     Aylin Yaman - Sosyal Politikalar     Aysu Bankoğlu - Tanıtım ve Halkla İlişkiler     Bülent Kuşoğlu - İdari ve Mali İşler     Devrim Barış Çelik - Bilgi ve İletişim Teknolojileri     Eren Erdem - Sosyal Medya Yönetimi     Faik Öztrak - Ekonomi Politikaları - Parti Sözcüsü     Hasan Efe Uyar – İşçi sendikaları, STK ve Meslek Kuruluşları     Lale Karabıyık - İşveren Örgütleri     Neslihan Hancıoğlu - Genel Sekreter     Semra Dinçer - Doğa Hakları     Tahsin Tarhan – Yurtdışı Örgütlenme     Yunus Emre Bilim- Yönetim ve Kültür Platformu     Zeynel Emre - Hukuk ve Seçim İşleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73