banner42

CHP'de yeni başkanı Merve Tüysüz oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Mart 2023 Çarşamba 16:09
CHP'de yeni başkanı Merve Tüysüz oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Kadın Kolları’nda yeni başkan Merve Tüysüz oldu. 5 yıl boyunca CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Songül Kaya’nın 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için istifası sonrasında İl Kadın Kolları yönetiminde yer alan Merve Tüysüz, başkanlık görevine getirildi. CHP İl Kadın Kolları Yönetimi’nin bugün parti binasında gerçekleştirdiği toplantıda Songül Kaya başkanlık görevini Merve Tüysüz’e iletti.

MERVE TÜYSÜZ KİMDİR?

1992 yılı İzmit doğumlu olan Merve Tüysüz, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Kocaeli Barosu’na bağlı olarak 6 yıldır Serbest Avukatlık yapan Tüysüz, 2019 yılı Yerel Seçimlerinde, Derince Belediye Meclisi üyesi adayı olmuştur. Merve Tüysüz, partinin hukuk komisyonunda aktif olarak yürüttüğü çalışmaların yanı sıra son 3 yıldır İl Kadın Kolları Hukuk Sorumlusu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Son Güncelleme: 29.03.2023 16:13
Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPKadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73