CHP İl Başkanı Bülent Sarı oyunu kullandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Mayıs 2023 Pazar 13:03
CHP İl Başkanı Bülent Sarı oyunu kullandı

CHP Kocaeli il Başkanı Bülent Sarı sabah 06.30 itibari ile okul ziyaretlerine başladı ardından ailesi ile birlikte oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, eşi Filiz Sarı ve kızları Serra Sarı Kartepe Arslanbey İlkokulu 1016 No'lu sandıkta oylarını kullandı. Başkan Sarı oy işlemi öncesinde Kartepe'deki farklı okulları CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, ilçe yöneticileri, Kartepe Gençlik Kolu Başkanı Kadir Keskin ve yönetimi ile ziyaret ederek tüm görevlilere kolaylıklar diledi. Seçim sonuçlarının tüm ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Bülent Sarı, “Tüm demokrasi kahramanlarımız şu anda sandık başında ve okullarda sabah 06.30 itibari ile çalışıyorlar. Ben de sabahın ilk ışıkları ile okullarımızı ziyaret etmeye başladım. Bugün hepimizi uzun bir gün bekliyor. Herkese kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
CHPOySEÇİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73