CHP Kocaeli’de yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Ocak 2023 Çarşamba 10:35
CHP Kocaeli’de yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu

CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda, milletvekilliği aday adaylığı için sunulan istifaların ardından göreve çağırılan yeni üyeler belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri haftalık olağan toplantıları için parti binasında bir araya geldi. Yaklaşan 2023 Genel Seçimleri öncesinde milletvekilliği aday adaylığı için il yönetiminden istifa eden Harun Özgür Yıldızlı, İsmet İşeri, Berna Çetin, Özgür Çelik ve Ali Yapa’nın yerine görev çağırısıyla yeni yönetim kurulu üyeleri davet edildi. Yedek yönetim kurulu üyelerinden Özer Kazancı (İzmit), Yener Sarıkaya (İzmit), İlyas Koçak (Başiskele), Gökhan Keser (İzmit) ve Sedef Dinç (Gebze) görev kağıtlarını teslim alarak asil yönetim kurulu üyesi olarak ilk toplantıya katıldı.

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeyiYönetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73