CHP'li gençler 17 bin haneye gitti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Kasım 2022 Cumartesi 12:03
CHP'li gençler 17 bin haneye gitti

CHP Kocaeli Gençlik Kolları Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu' nun İlk defa oy kullanacak seçmenler için yazdığı mektupları ev ziyaretleri yaparak gençlere ulaştırıyor. Ev ziyaretlerinde yeni seçmenlerle sohbet eden Gençlik Kolları bu ziyaretleri Genel Merkezin yenisecmen.chp.org.tr adresinde bulunan hane giriş ekranına kayıt ediyorlar. Geçtiğimiz güne kadar İlimizde 17 bin hanenin kapısını çalan CHP Kocaeli Gençlik Kolları son günlerde tempoyu yükselterek ziyaretleri hızlandırdılar.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda marmara bölge sorumlusu olan Caner Arduç' un son günlerde Kocaeli' ye ağırlık vermesiyle İlçelerde çalışmaları hızlandıran gençlerde İl Gençlik Kolları' da hergün bir ilçe ziyareti yaparak çalışmalara destek oluyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İlçe gençlik kollarının saha çalışmalarını kontrol ederek, son günlerde ilçe ziyaretlerini artırdı.

MYK ve İL BAŞKANI İKİ KOLDAN ÇALIŞIYOR

İlçe ziyaretlerini ikiye bölen gençler birgün Kartepe' de, Birgün Derince' de Birgün Gebze' de 12 ilçede program yaparak her geçen gün ziyaretleri artırıyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ve MYK Üyesi Caner ARDUÇ iki ayrı koldan Kocaeli' nin bütün ilçelerinde gençleri sahaya çıkarmaya devam ediyor. İlçe Başkanlarının özverili çalışmalarıyla Mart sonuna kadar seçmen ziyaretlerini tamamlamaya çalışan gençler' de bu günlerde hareketlilik dikkat çekiyor.

ARDUÇ; İKTİDARA GİDEN YOL YENİ SEÇMEN'DEN GEÇİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Arduç " Kocaeli' de Gençlik her geçen gün daha örgütlü mücadelesine devam ediyor. İlçelerimiz ve İl Gençlik Kollarımızın uyum içerisinde çalışması bizleri memnun ediyor. Bizim için başarının kıstası yeni seçmen' dir. Bu güne kadar kentte böyle organize ve sistematik bir çalışma yapılmadı. İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetimleri ev ziyaretleri yapıyorlar, bu ziyaretlerde elde edilen verilen bir veritabanına işleniyor bizlerde zaman zaman programlara eşlik ediyoruz. Ana Kademe örgütümüzün yaptığı öbek çalışmaları ve yeni seçmen ile partimiz tek tek seçmenlerimizin kapsını çalıyor. Vatandaşlarımızın sıkıntıları dertleri dinleniyor, yardımcı olabileceğimiz konularda notlar alınıp geri dönüşler yapılıyor. Biz bu çalışmaları çok önemsiyoruz. İktidara giden yol Yeni seçmen ve Öbek çalışmalarından geçiyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPGençMektup
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73