CHP Milletvekili Nail Çiler mazbatayı aldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Mayıs 2023 Cuma 15:41
CHP Milletvekili Nail Çiler mazbatayı aldı

CHP Kocaeli milletvekilleri Nail Çiler, Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Hasan Bitmez mazbatalarını aldılar. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, ‘’ Bugünden tezi yok kentimizin tüm sorunları konusunda sizleri TBMM çatısı altında dile getirecek ve çözümleri hayata geçirmek için çalışacağız. ‘’dedi.

Eşi Sevgi Çiler ve kızıyla birlikte mazbatasını alan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

‘’Çok kıymetli dostlarım. Bugün 28. Dönem Milletvekilliği mazbatamı aldım. Bundan sonra ülkemizin yasama organı olan, milli iradenin teşekkül ettiği TBMM’nde sizleri temsil edeceğim. Bana bu görevi layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Oy veren, destek olan, sahada emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma, Millet İttifakı paydaşlarımıza ve Cumhuriyet Halk Partimizin tüm teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Ancak henüz süreç bitmedi, bu pazar yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da oylarımızla 13. Cumhurbaşkanı yapacağız.

KOCAELİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bugünden tezi yok kentimizin tüm sorunları konusunda sizleri TBMM çatısı altında dile getirecek ve çözümleri hayata geçirmek için çalışacağız. Bana oy veren, vermeyen, destek olan ya da muhalif olan tüm hemşerilerime ben haklarımı helal ediyorum, onların da helal etmesini diliyorum. Artık yeni bir sayfa açtık, inşallah pazar günü bu yeni sayfayı taçlandıracak ve tertemiz bir geleceğe ülkemizi taşıyacağız. Allah beni sizlere mahcup etmesin.’’

CHP’li vekillerin mazbata alma törenine CHP İl Başkanı Bülent Sarı ile yönetim kurlu üyeleri de katıldı. *Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73