CHP’nin savunma ordusu avukatlar 28 Mayıs için bir araya geldi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Mayıs 2023 Cumartesi 12:51
CHP’nin savunma ordusu avukatlar  28 Mayıs için bir araya geldi

CHP Kocaeli’nin savunma ordusunda yer alan avukatlar ile seçim değerlendirmesi ve sandık güvenliği toplantısında konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “28 Mayıs’ta daha fazla efor ve gayretle hep birlikte kazanacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli’de sandıkların savunma ordusunda yer alan avukatlar, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri hazırlıkları için bir araya geldi. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk, CHP Kocaeli İl SKM Hukuk Sorumlusu Emrah Toker’in koordinasyonunda düzenlenen toplantıda, CHP’li avukatlar 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi ve 28 Mayıs seçimleri için yeni planlamalarını oluşturdu.

AKP’NİN YENİ STRATEJİSİ UMUTSUZLUK

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı; “AKP’nin tek istediği umutsuzluk. 1 haftadır AKP tarafından, Cumhur ittifakı tarafından halka işleniyor” dedi. AKP’nin seçim öncesi stratejilerinin partiyi mesnetsizce terörle ilişkilendirmek olduğunu şimdi ise ‘asla kazanamazlar’ umutsuzluğunu yaymak olduğunu ifade eden Başkan Sarı, AKP’nin ilk kez genel seçimlerde kayıp yaşadığını hatırlattı. Başkan Sarı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hepimizin topyekün sandığa sahip çıkıp söz verdiğimiz baharı tekrar geri getirmemiz gerekiyor. Kocaeli’de 4 bin 327 sandıkta görev yaptık. Verilerimizin, saat 18.38 itibari ile yüzde 10’unu genel merkeze ilettik.

50 BİN KİŞİ GÖREV YAPACAK

Saat 19.15’te yüzde 40’lardaydık. Saat 22.40 civarında ise yüzde 99 veri aktarımını sağladık. Daha sonra yapılan karşılaştırmalarda da bizlere ilk gelen veriler doğru çıktı. Son sandık güvenliği toplantımızda 14 Mayıs’ta göreve gelmeyen herkesi revize ettik. Yüzde 30’luk bir revize oldu. Her okula mevcut sandık görevlisi dışında partimizde daha önce yönetim kadrolarında görev yapmış bir kişiyi görevlendireceğiz. 4 bin 327 sandığımızın hepsine millet ittifak olarak 5’er müşahit koyacağız. Bu sefer yaklaşık 50 bin görevlimiz olacak. Siz kıymetli avukatlarımızın verdiği mücadele çok büyük. Görüşleriniz bizler için çok kıymetli. Hepinize teşekkür ediyorum. 28 Mayıs’ta daha fazla efor ve gayretle hep birlikte kazanacağız”

Anahtar Kelimeler:
CHP28 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73