banner42

DEVA Gebze’den ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Haziran 2022 Perşembe 12:47
DEVA Gebze’den ziyaret

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve İl Yöneticisi Ensar Emir kocaelikentgazetesi.com ofisimizi ziyaret etti.

2 Temmuz’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Gebze mitingi ile ilgili olarak davetiye veren İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, “2 Temmuz 2022 Cumartesi günü Gebze’de Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nda saat 18.00’da genel başkanımız sayın Ali Babacan’ın katılımıyla miting düzenliyoruz. Mitingimize Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova başta olmak üzere tüm Kocaeli halkını davet ediyoruz”dedi.

Kocaelikentgazetesi.com genel yayın yönetmeni Cengiz Akgün yapılan ziyaretten dolayı DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve İl Yöneticisi Ensar Emir’e teşekkür ederek başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeAli BabacanDEVAMiting
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73