Funda Özkara: Zafer Partisi kendi adaylarını çıkaracak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Kasım 2023 Cuma 13:31
Funda Özkara: Zafer Partisi kendi adaylarını çıkaracak

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara, Kocaeli Teşkilat Başkanı Timuçin Dinçer, Kocaeli İl Sekreteri Batuhan Ellibeş’in katılımıyla Gebze’de basınla bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan Zafer Partisi İl Başkanı Okan Toluç, partisinin Kocaeli genelinde yerel seçime hazırlıklarını sürdürdüğünü ve tek başlarına seçime gireceklerini ifade etti.

Başkan Toluç,’’Genel başkanımızla yaptığımız istişarelerde ittifak olmayacağı kesin. Ama yarın ne gösteririm ne görülür onu bilmiyorum. Onun dışında teşkilatlara gelince Darıca daha aktif bir teşkilat oldu, Çayırova'da biraz sıkıntı var. Sıkıntı derken orası da hazır. Binalarımızı tutmak üzereyiz. Dilovası, Gebze'de çok iyi bir sonuç aldık. Bunda başkanımızın gayretli çabaları büyük.

KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ

Belediye başkan adaylarımızı açıklamak için henüz daha erken, belli bir süreç var onunla ilgili O zaman o açıklamayı yapacağız. Ama kesinlikle her belediyeye bir adayımız var.

İktidarın adamı olmadığı takdirde işe alma olayı yok. Bunu ben Kocaeli'nde ulaşım Park'ta çok yaşıyorum. Ak Parti’ye üye olmayan hiç kimseye iş verilmiyor keza bu fabrikalar için de aynısı geçerli. Böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Biz kesinlikle halk belediyeciliği yapacağız. Patron belediyeciliği yapmayacağız bunu kesin kez söylüyoruz.’’dedi.

GEBZE’DE UYUŞTURUCU KULLANIMI 12 YAŞLARA KADAR DÜŞTÜ

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara ise Gebze’de çıtayı daha da yükselterek seçimlerde başarılı sonuç alacaklarını ve kendi adaylarını çıkaracaklarını ifade etti.

Özkara, Gebze’nin en büyük sorunun uyuşturucu olduğuna dikkat çekerek, ‘’Gebze’de uyuşturucu kullanımı 12 yaşlara kadar düşmüş durumda. Biz bunu Gençlik Kolları arkadaşlarımızla birlikte ekibimizde birlikte Mahalle mahalle inceliyoruz şu anda. Daha sonra bunları size ayrıntılı da dosyalar haline getirdiği bir şekilde anlatacağım hepsini size sunacağım. Gebze'de uyuşturucu sorunu çok bence ilk yapılması gereken burada el atılması gereken konu bu. Yani dediğim gibi İnşaat olur yol olur kanalizasyon olur her şey olur bunlar bekleyebilir 3 ay bekler 5 ay bekler ama bu sorun beklemez. Hepimizin evladı var hepimizin çocukları var bu sorunun bir gün daha beklemeyecek kadar önemli’’dedi. Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 17.11.2023 14:40
Anahtar Kelimeler:
Zafer PartisiKocaeliGebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73