Gelecek Partisi aday adayları mülakata hazırlanıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Mart 2023 Cuma 12:30
Gelecek Partisi aday adayları mülakata hazırlanıyor

Gelecek Partisi Kocaeli milletvekili aday adaylarında mülakat heyecanı başladı. 2 Nisan pazar günü yapılacak mülakatta, Kocaeli aday adayları genel merkeze davet edilmeye başlandı. Gelecek Partisi'nde İl Başkanlığı görevi yürüten ve aday adayı olan kişiler mülakata alınmayacak. Aday adayı olan Serap Çakır Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'dan yeni bir talimat gelmediği takdirde mülakata alınmayacak.

Gelecek Partisi Genel Merkezi, aday adayı mülakatları için komisyonlarını kurdu. Kocaeli, ARGE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici’nin başkanlığında 4 NOLU KOMİSYON da mülakata girecek. Mustafa Bilici’nin başkanlığındaki komisyonda Parti Yönetim Kurulu üyesi Alaattin Fırat ve Ömer Ünal'da yer alıyor.

4 NOLU KOMİSYON da mülakata alınacak iller, Kocaeli, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Yalova.

Gelecek Partisi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi milletvekili adaylarını belirlemek için, aday adaylarını Ankara’ya mülakata çağırdı. Kocaeli’den resmi olamayan listeye göre başvuran 18 aday adayından mülakata girecek 17 kişi, pazar günü sabah erken saatlerden itibaren Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde mülakata alınmaya başlanacak. Mülakata alınacak aday adayları, genel merkez tarafından aranmaya ve mülakat saati olan 10.00 da Genel merkezde olmaları bildirilmeye başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73