Milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Ocak 2023 Cuma 20:21
Milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum

CHP’nin Gebze Belediyesi meclis üyesi ve grup sözcüsü Avukat Saide Arslan, Mayıs ayında yapılacak olan seçim öncesinde milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü söyledi. 

İki nedenden ötürü milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü ifade eden Saide Arslan, “Gebze’nin bitip tükenmek bilmeyen sorunları ve yine Gebze’nin il olması benim için öncelikli neden ”dedi.

kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitesine açıklamalarda bulunan Av. Saide Arslan şunları ifade etti:

“Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde partimden Kocaeli milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum.. Bu konuyla ilgili olarak CHP Gebze ilçe yönetimimize gerekli bilgiyi verdim.

Hayatta olduğum ve öldükten sonra yaptığım faydalı hizmetlerle, geride bıraktığımız eserlerle anılmak istiyorum.

İKİ ŞEY ÇOK ÖNEMLİ

Ayrıca iki şey içinde milletvekili aday adayı olmayı istiyorum, birincisi Gebze’nin kangren olmuş ve artık içinden çıkılmaz hale gelmiş sorunlarına çözümler üretmek.

İkincisi ise Gebze’nin il olması.

Gebze’nin il olmasını sadece sözde veya öylesine değil sonuç getirecek gerçekçi çabalarla sonuca ulaştırmak isterim.

Yıllardır Gebze il olmalı deniliyor fakat geldiğimiz noktada ve günün sonunda hiçbir şeyin olmadığını hep birlikte görüyoruz.

50 yıldır Gebze’de yaşıyorum ve Gebze’nin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi biliyorum.

Çünkü bu kentte çözülmeyen her sorun herkes gibi beni de olumsuz anlamda etkiliyor. Bu nedenle sorunlara karşı çözüm yollarını çok iyi bildiğimi ve 7/24 çalışacağımı belirtmek istiyorum ”dedi.

PARTİM KİMLİĞİM HER ŞEYİN ÜZERİNDE

Partisinin verdiği her görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösterdiğini söyleyen CHP meclis üyesi Av. Saide Arslan, “Uzun yıllardır siyasetin içindeyim ve partimizin geçen süreç içinde verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştım. Benim için parti kimliğim siyaset yaparken her şeyin üzerindedir. Partimi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmasını sağlamak adına dün olduğu gibi bugün ve yarında hangi görev verilirse yerine getireceğimin bilinmesini isterim ”dedi.

Son Güncelleme: 20.01.2023 20:30
Anahtar Kelimeler:
GebzeKocaeliCHPMilletvekili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73