Saadet Gebze piknik düzenliyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Eylül 2022 Salı 09:04
Saadet Gebze piknik düzenliyor

Saadett Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 25 Eylül'de piknik düzenleyecek.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısında çağrı yaptı, "Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonunda tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya geleceğiz, gücümüze güç katacağız" dedi.

Mustafa Türel şunları ifade etti; "Mahalle başkanlarının katıldığı toplantıda, yeni bir döneme giriyoruz. Yeni döneminin startını tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelerek vereceğiz. Bizleri her zaman destekleyen ve tüm çalışmamızda güçlü bir şekilde arkamızda duran kıymetli ailelerimizi de piknik şenliğimize davet edeceğiz. Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonumuz, 25 Eylül 2022 Pazar günü Fatih Sultan Mehmet Han’ın otağı olan Hünkâr Çayırında yapacağız ve gücümüze güç katacağız. Yediden yetmişe, davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerimiz davetlidir."

Anahtar Kelimeler:
GebzeSaadet PartisiPiknik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73