Sait Aydın: Parti tabanı yeni isimler istiyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Mart 2023 Pazar 14:42
Sait Aydın: Parti tabanı yeni isimler istiyor

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde CHP’den Kocaeli milletvekili aday adayı olan Sait Aydın önemli açıklamalar yaptı. Aydın, aday belirlenirken yeni isimlere yer açılması gerektiğine dikkat çekerek, “Partimizin sinerji yakalaması, örgütlerin enerjik hale gelmesi için değişim şart. Bunun içine sıralamada yeni isimlere yer verilmesi gerekiyor ”vurgusu yaptı.

CHP aday adayı Sait Aydın şunları söyledi:

“14 Mayıs’ta çok önemli bir seçim gerçekleşecek. Partimiz Millet İttifakı ile birlikte ülkemizi güzel yarınlara taşıyacağına yürekten inanıyorum. Bu doğrultuda aday olayım veya olmamayım partim için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğim. Burada kişisel beklentiler değil ülkemizin içinde bulunduğu kaotik durum söz konusudur.

PARTİ TABANI YENİ İSİMLER İSTİYOR

CHP’nin Kocaeli’de ki örgüt yapısını ve tabanı yakından tanıyan birisiyim. Parti tabanının milletvekili adaylığı belirlenirken ‘yeni’ isimlere öncelik verilmesini istiyor. Partide 2-3 dönem vekillik yapmış isimlerin artık aday gösterilmemesini bekliyor. Partinin taptaze bir güçle seçimlere hazırlanması için aday sıralamasının önemli olduğu açıktır.

Partimizin Kocaeli’de aday sıralamasında yeni isimlere yer vereceğini umuyorum”dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPPartiAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73