Serap Çakır'dan STK ziyaretleri

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Mayıs 2023 Salı 17:11
Serap Çakır'dan STK ziyaretleri

CHP Kocaeli Milletvekili adayları, Nail Çiler, Serap Çakır, Selman Kösali, Mehmet Ümit Küçükkaya , CHP Darıca ilçe Başkanı Gökhan Aktaş ve İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, Darıca Eskişehirliler ve Darıcalılar Derneğini ziyaret etti.

Darıcalılar Derneği’nde, dernek başkanı Aydın Özdinçer ve Yönetim Kurulu ile Dernek Üyeleri tarafından karşılanan CHP’li Vekiller, Darıcalılar Derneği’nin kent için önemine vurgu yaptılar. CHP’li ekip daha sonra Darıca Eskişehirliler Dernek Başkanı Mustafa Genç ve Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu ziyarette, Eskişehirlilerle buluştular.

DARICA HAKKINI ALACAK

CHP Milletvekili adayları Darıca’da Sevil Toplum Kuruluşları (STK) ile buluştu. Darıcalılar ve Eskişehirliler Derneği’ni ziyaret eden CHP heyetine Darıcalı vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Serap Çakır, STK’ların önemli görevler üstlendiğini belirterek, “toplumları bir araya getiren, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasını sağlayan STK’lar zor şartlar da hizmet veriyor. Gönüllülük esasına göre faaliyet gösteren STK’larımızın başkan ve yönetim kurulunun özverisi ile ayakta durmakta. Biz STK’laramızı önemsiyoruz ve Millet İttifakı iktidarında STK’larımız daha güzel şartlarda hizmet verecektir. Bugün olduğu gibi yarın iktidar da olduğumuz zaman da yine sizler bir araya gelerek, sorunlarımıza ortak çözüm bulacağız” dedi. CHP 4. Sıra Milletvekili adayı Nail Çiler’de, 14 Mayıs sonrası Darıca’nın hakkını alacağını belirtti. Darıca’da geniş kesimler tarafından, tanınan bir isim olan CHP Milletvekili adayı Selman Kösali’de, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler de Millet İttifakı’nın iktidar olacağını belirterek, Darıcalılardan destek istedi.

Anahtar Kelimeler:
STKCHPDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73