Serap Çakır: Kendimiz olamasak da 4 vekili TBMM'ye gönderdik

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:57
Serap Çakır: Kendimiz olamasak da 4 vekili TBMM'ye gönderdik

CHP’den Kocaeli milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Serap Çakır yaptığı açıklamada, ‘’Kendimiz olamasak da 4.vekili TBMM'ye gönderdik’’dedi.

Gelecek Partisi kontenjanından CHP Kocaeli milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Serap Çakır yazılı bir açıklama yaptı.

Serap Çakır’ın açıklaması şöyle:

‘’Yaklaşık 2 yıl Gelecek Partisi İl Başkanı ve 35 gündür CHP Kocaeli Milletvekili Adayı olarak yoğun bir tempoda halkımızla iç içe oldum. Gece, gündüz demeden büyük emek verdim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çaba gösterdim. Kendimiz olamasak da 4.vekili TBMM'ye gönderdik.

TEŞEKKÜR EDERİM

Sonuçların ülkemiz ve Kocaeli ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Zorlu süreçte inanan, güvenen, destekleyen ve benim adıma üzüntülerini belirten tüm gönül dostlarıma, Gelecek Partili yol arkadaşlarıma, CHP Kocaeli teşkilatlarına, millet ittifakı temsilcilerine teşekkürler.

Kadın Adaylarımız Tülin Keçeci Güngör, Hülya Yolcubal, Belkıza İlter, Berna Çetin öncelikli olmak üzere tüm adaylarımızın emeklerine sağlık.

Herkese selam olsun ‘’. Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeliMilletvekili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73