Timur Koç, Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Haziran 2023 Çarşamba 10:26
Timur Koç, Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti

Çayırova’nın kurucu belediye başkanı Timur Koç yaptığı açıklamada "Kemal Bey! Aylar sonra yapılacak yerel seçimlere vereceğiniz hasarın farkında olun, gereğini yapın” diyerek Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet eti.

Çayırova’nın kurucu belediye başkanı Timur Koç’un açıklaması şöyle:

‘’Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık mektubumdur:

Öncelikle sözlerime zaman kavramıyla başlamak isterim. Zaman çok değerli ve yüce bir kavramdır, ki buna paralel zamanlama da aynı şekilde. Bu kısa ama içten sözlerim, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olacak dostlarım.

%1 ORANINDA OY ALAMAYACAK PARTİLERE 39 VEKİL

Yorucu, stresli, yüksek gerilimli bir seçimin hemen sonrasında şimdi kuracağım cümleleri kurabilirdim. Ancak en başta bahsettiğim zamanlama kısmı benim için çok önemlidir. Bu nedenle bugün yazmamın anlamı da büyüktür. Kaybedenin sadece Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bir seçimi yaşadık. Bir strateji düşünün ki milletvekili sayılarının bu kadar önemli olduğu bir seçimde, yalnız başına seçime girse %1 oranında oy alamayacak partilere 39 vekil kazandırsın. Bir strateji düşünün ki kampanya boyunca Atatürk'ün Halkçılık ilkesinden kopan söylemleriyle yarışa başlasın.

BİR TEK SEN ANLAMADIN KEMAL BEY!

Bu örnekler uzar gider. Buraya kadar olan şeyler eleştirilebilir, üzerine düşünülüp istişare edilebilir şeyler de olabilir. Peki ya devamı? Kaybedenin kendisi olduğuna ikna edemediğimiz bir adam… Hemen bir ara verip zihinlerimizi geri saralım. Ülkemizin muhalif kanadının ve özellikle ikna edilemeyen bu adamın yüksek sesle haykırdığı bir söylem; 'Tek adam rejimi!', 'Koltuk sevdalısı' ve daha niceleri… Ayrıntıyı bu sözlerimi okuyan herkes gayet iyi anladı da bir tek sen anlamadın Kemal Bey!

Bu sözlerim için özellikle seçim sonrasını bekledim. Seçimin kaybedeni olarak olağanüstü toplantılar ve görüşmeler sonrasında gereğini yapar, ilkeli davranır ve Atatürk'ün kurduğu partinin genel başkanlık koltuğunda oturduğunun farkında olarak kişisel değil parti menfaatini düşünüp ona uygun hareket eder diye bekledim. Ancak bugünlerde yaşadığımız MYK toplantısı sonrası alınan kararlar ve seçilen üyeleri gördükten sonra üzüntümün yerini öfke aldı diyebilirim.

LÜTFEN DERHAL İSTİFA EDİNİZ
İlkesiz duruşunuzla ne bir solcuya ne birsağcıya ne bir ülkücüye ne de bir devrimciye benziyorsunuz. Halkın deyimiyle ortaya karışık bir durumdasınız. Farkında mısınız 13’üncü kezdir AKP’ye karşı seçim kaybediyorsunuz.Bu seçimleri kaybetmenizin bir sebebi de parti içerisinde kurduğunuz A takımlarınızdır. Ülkeyi yönetmek parolasıyla çıktığınız yolu Kemal Bey'in cumhurbaşkanlığını onaylatmak parolasına döndürdüğünüz A takımlarına da sözüm var, lütfen derhal istifa ediniz! Arkadaşlar, özellikle bugün parti içerisinde mevki fark etmeksizin alınan kararları destekleyen kişiler; bir adamın koltuk sevdası yüzünden, saçma stratejilerinizle daha fazla zarar vermeden bu partiden bir an önce ayrılın.

HASARIN FARKINDA OLUN

Parti içerisinde sandığınız gibi bir lider bulamama durumu yok! Görmek isteyene gayet var. Zihinlerinizi zorladığınızda İstanbul belediye seçimlerinde mutlak zaferi göğüslemiş Sn. Ekrem İmamoğlu var. Rekabetten korkmayın rekabet kaliteyi ve başarıyı yükseltir Sn. Kemal Bey! Aylar sonra yapılacak yerel seçimlere vereceğiniz hasarın farkında olun, gereğini yapın. Sonrasında bu zaman ve zamanlama kavramlarını Timur Koç olarak ben değil, sandıkta halk tekrar hatırlatır. Ne demiştik, Hepimiz için CHP.

Sözlerimi çok önem verdiğim bir cümle ile bitirmek isterim: Değişmeyen tek şey değişimdir. Saygılarımla,’’

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 07.06.2023 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73