Uluköylü: Kadının tülbenti yere düştüğü zaman kavga durur

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Mart 2023 Salı 15:07
Uluköylü: Kadının  tülbenti yere düştüğü zaman kavga durur

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yaptığı açıklamada, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in tülbentini yere attığını belirterek, “Bu saatten sonra o yere düşen tülbent Milletinin namusu olmuştur, bu milletin namusuna da nasıl sahip çıktığını herkes çok iyi bilir.”dedi.

Uluköylü’nün açıklaması şöyle:

“ Bu kadim Anadolu yurdunun çok güze bir kültürü vardır;“Birileri kavgaya tutuştuğunda, bir kadın cesaretle beyaz “tülbent"i başından sıyırıp ortaya fırlattığında, doğu adetleri ve ahlak normları gereği o andan itibaren kavga durdurulur. Ondan sonra kavgaya devam etmek ayıptır. Anadolu kültürünün ve toplumsal ahlaki normlarımız arasında bu “tülbent" olayı başlı başına bir zihniyet, bir kültür, bir felsefedir. Toplumda zor anlarda ortaya çıkar. Toplumda husumet ve ya kavga durumunda Kadınlar başörtülerini atarlar yere. Bu durum da her iki taraf da durmak zorunda. Çünkü o tülbent namus anlamına geliyor."

Genel Başkanım Sn.Meral Akşener Tülbentini Yere Attı, yerdeki o tülbente kimse el uzatmasın, dil de uzatmasın.

Bu saatten sonra o yere düşen tülbent Milletinin namusu olmuştur, bu milletin namusuna da nasıl sahip çıktığını herkes çok iyi bilir.”

Son Güncelleme: 07.03.2023 15:10
Anahtar Kelimeler:
İyi PartiKadınTülbent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73