banner42

Yasemin Met ziyaretlere başladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Ocak 2023 Cuma 13:53
Yasemin Met  ziyaretlere başladı

İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı Yasemin Met ve İl Kadın Politikaları ekibi dün İyi Parti Derince İlçe Kadın Politikalarının tanışma toplantısına katılım sağladı.

 Tüm ilçe Kadın Politikaları ekibinin hazır bulunduğu toplantıda göreve yeni başlayan İlçe Kadın Politikaları Başkanı Emine Alkan’ı tebrik eden Met yapmış olduğu konuşmada seçim sürecinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Seçimin yaklaştığının ve bu aşamada en büyük görevin kadınlara düştüğünün altını çizen Yasemin Met şunları söyledi

 ‘’ Hepinizin bildiği üzere bizler Genel Başkanı kadın olan bir partiye gönül veren ve kadın bir liderin yolunda yürüyen cesurlar hareketinin bir parçasıyız. Başkanımızın dediği şu sözü hiç unutmayın bu seçimi kadınlar kazanacak o kadınlar biziz. 

TEK DERDİMİZ VATANIN MİLLETİN İYİ’LİĞİ

Bugün burada oturan siz cesur kadınlarımızın bu konuda gerekli özveriyi göstereceğinden hiç şüphem yok. Çünkü biliyorum ki hepimizin tek derdi vatanımızın milletimizin İYİ’liği.

Bizler Nene Hatun’un, Tomris Hatun’un, Kara Fatma’nın, Şerife Bacı’nın torunlarıyız arkadaşlar inandık mı yapamayacağımız başaramayacağımız hiçbir şey yok. Siz inanmış bir şekilde bu yola çıkarsanız ikna edemeyeceğiniz kimse yok bunu bilin. Amacımız çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğini kurtarmak. Bize bu günleri veren basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm  ecdadımıza bunu borçluyuz. İstiklal Marşımızın sözlerini unutmayın ne diyor; Bastığın yerleri ‘’toprak’’ diyerek geçme tanı, düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Bu cennet vatan bize binlerce kefensiz yatan mübarek şehitlerimizin emanetidir. Şanlı tarihimiz tekerrür edecek ve biz kadınlar her zaman olduğu gibi emanetimize canla başla sahip çıkacağız. Kadının gücünü göstermek için tek yürek tek bilek gelin bu seçimi birlikte kazanalım diyorum ve hepinize bugün burada olduğunuz için çok  teşekkür ediyorum.’’

Anahtar Kelimeler:
Kocaeliİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73