Büyükgöz’den Mor Menekşe’ye Moral Ziyareti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Eylül 2022 Cuma 19:17
Büyükgöz’den Mor Menekşe’ye Moral Ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den ilk maç öncesi Mor Menekşe Gebzespor’a moral ve destek ziyareti gerçekleştirdi. Futbolculara pazar günkü Değirmenderespor deplasmanında başarılar diledi

Başkan Büyükgöz’den Mor Menekşe’ye ilk maç öncesi moral ve destek ziyareti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mor Menekşe Gebzespor’u ilk müsabaka öncesi ziyaret ederek moral verdi. 2 Ekim Pazar günü ilk maçına çıkacak olan Mor Menekşe Değirmenderespor ile deplasmanda karşılaşacak. İlk müsabaka öncesi antrenmanlarını sürdüren Gebzespor’u Tavşancıl antrenman sahasında ziyaret eden Başkan Büyükgöz’ü, Kulüp Başkanı Resul Tat, teknik heyet ve futbolcular karşıladı. İlk müsabaka öncesi çalışmalarını tamamlayan Mor Menekşe’nin genç futbolcularına tatlı ikramında bulunarak başarılar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yeni sezon ve ilk maç öncesi son antrenmana çıkan Mor Menekşemize başarılar diliyorum. Lige iyi bir başlangıç yapalım, yolun sonu şampiyonluk olsun” ifadelerini kullandı. Gebzespor Başkanı Resul Tat, teknik heyet ve futbolcular da Başkan Büyükgöz’e ziyaretinden ve desteğinden ötürü teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
GebzeGebzesporMor Menekşe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73