Çayırova’da basketbol rüzgarı esti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2022 Salı 12:44
Çayırova’da basketbol rüzgarı esti

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Sokak Basketbolu turnuvası festival havasında geçti. Çevre il ve ilçelerden 88 takım ve 352 sporcunun katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.
Çayırova Belediyesinin düzenlediği geleneksel 3x3 sokak basketbolu turnuvası büyük ilgi gördü. Basketbol ateşinin yandığı şehirde ikincisi gerçekleşen organizasyon büyük ses getirdi. Çevre ilçe ve illerin yanı sıra, yurtdışından tatil için gelen gurbetçiler ve ülkemizde yaşayan yabancı uyruklu sporseverler organizasyona akın etti.
MAÇLAR NEFES KESTİ
Turnuva son saniyesine kadar kıran kırana geçen maçlara sahne oldu. Birçok güçlü takımın yer aldığı organizasyonda üçlükler, smaçlar ve estetik hareketler izleyenlerin gözlerinin pasını sildi.
3’LÜK YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ
Organizasyonda 3’lük yarışması gerçekleştirildi. 50 sporcunun katıldığı yarışmada ön elemeler ve finaller yapıldı. Yarışmada rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Berke Yılmaz iki bin TL ödülün sahibi oldu. Yarışmayı 2.likle tamamlayan Berkay Eren bin TL ile ödüllendirildi.
ŞAMPİYON TAKIM İSTANBULLS
2 gün süren turnuvada rakiplerini birer birer eleyerek şampiyonluğa uzanan takım İstanbulls oldu. Şampiyon İstanbulls zaferini doyasıya kutladı. Şampiyon takım 10bin Tl ile ödüllendirilirken, 2.olan Old Cast Team 7 bin TL ve turnuvayı 3.lükle bitiren Kaya Gibi takımı 5 bin TL ile ödüllendirildi. Şampiyon takım ve 2.olan takım kupa, ödül ve madalyalarını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ellerinden aldı. Başkan Çiftçi turnuvanın kapanış konuşmasında; “2 gün dolu dolu güzel bir vakit geçirdik. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuva sonrasında basketbol takımımızı kurduk. 7-8 ay gibi kısa bir süre içerisinde şampiyon olarak 2. lige çıktık. Bizler Çayırova’mızı spor kenti yapmak adına 3 sene önce yola çıktık. Birçok alanda Türkiye dereceleri elde ettik. Çayırova’mız artık spor kenti oldu diyebiliriz. Bununla da yetinmeyip spor alanında gençlerimiz için hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaBasktebol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73