Çayırova’da Sokak Basketbolu Turnuvası

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Eylül 2022 Salı 12:56
Çayırova’da Sokak Basketbolu Turnuvası

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen 3x3 sokak basketbolu turnuvası 10-11 Eylül tarihlerinde Aliya İzzetbegoviç parkında gerçekleşecek.
Spor kenti Çayırova’da basketbol ateşinin yanmasına sayılı günler kaldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatlarıyla 2021 yılında gerçekleştirilen organizasyon hafızalarda güzel anılar bırakarak başarıyla sonlanmıştı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuvanın kayıtları yoğun talep gördü.

SAHNE GENÇ YILDIZ ADAYLARININ
Yaş sınırı kuralı olmayan turnuvada geçtiğimiz yıl 4 yaşındaki minik basketbolcu ailesi ile organizasyonda yer almış ve turnuvanın en genç oyuncusu unvanını kazanmıştı. Turnuvada birçok genç oyuncu performansı ile göz kamaştırmış ve Çayırova Belediyesi basketbol takımı kurulduktan sonra farklı yaş kategorilerinde takıma kazandırılmıştı. Komşu ilçe ve şehirlerden de katılım gören turnuvada bu sene de dikkatler genç yeteneklere çevrilecek.

SOKAK BASKETBOLUNDAN İKİNCİ LİGE
2021 yılında gerçekleştirilen 3x3 Sokak Basketbolu turnuvası kentin spor tarihini değiştirecek büyük bir dönüm noktası olmuştu. Organizasyona olan yoğun ilgi, çocukların spora yönelmesi ve genç yeteneklerin sahada yer alması Başkan Çiftçi’yi fazlasıyla etkilemiş ve basketbol takımı projesini hayata geçirmesinde büyük etken olmuştu. Bir yıl içerisinde üst üste iki lig yükselme başarısını gösteren Çayırova Belediyesi Basketbol takımı, 2022-2023 sezonunda Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler:
BasketbolÇayırovaSokak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73