banner42

Darıca’da Muay Thai Galası Yapılacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Eylül 2022 Cuma 11:12
Darıca’da Muay Thai Galası Yapılacak

Darıca Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı Muay Thai Galası düzenliyor. Türkiye’nin en iyi dövüşçülerinin ringe çıkacağı etkinlik birbirinden renkli müsabakalara sahne olacak.

Darıca sahili, 30 Ağustos Zafer Bayramı Muay Thai Gala Müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Darıca Belediyesi ve Muay Thai Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ortaklığında gerçekleşecek etkinlikte Türkiye’nin en iyi dövüşçüleri Darıca Sahil’de bulunan amfi tiyatroda ringe çıkacak. 4 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Dudayev Sahili amfi tiyatroda gerçekleşecek Muay Thai Galası, birbirinden heyecanlı dövüşlere sahne olacak.

BAŞKAN BIYIK DARICALILARI DAVET ETTİ

Darıca’nın sporda örnek ve marka bir şehir olması için çalıştıklarını kaydeden ve vatandaşları Muay Thai Galası’na davet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl coşkusunu yaşamaya devam ediyoruz. 30 Ağustos Muay Thai Galası’na ev sahipliği yapacağımız için mutluyuz. Sporun her branşına değer veriyoruz. Darıca’nın spor şehri olması için bu tür organizasyonları önemsiyoruz. 30 Ağustos ve Muay Thai coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için amfi tiyatroya davet ediyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’müzün spordaki başarısı bizleri gururlandırıyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü olarak farklı spor branşlarına da yatırım yaparak Darıca’yı sporda marka bir ilçe haline getirmek için çalışacağız” diye konuştu

Anahtar Kelimeler:
DarıcaMuay Thai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73