banner42

Darıca’da Spor Okulları’nda coşkulu kapanış

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Ağustos 2022 Perşembe 13:54
Darıca’da Spor Okulları’nda coşkulu kapanış

Spor şehri olma yolunda birçok farklı projeyi gerçekleştiren Darıca Belediyesi’nin çocukların yaz tatili boyunca sporla eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak üzere hayata geçirdiği Spor Okulları’nda bu yıl 9 branşta 3 bin 689 öğrenci eğitim aldı.

Sporu ve sporcuyu önemseyen, ilçenin spor kenti olması adına birçok projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi'nin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Spor Okulları coşkulu bir kapanış töreniyle sona erdi. Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanısıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlayan Spor Okulları'nda Darıcalı çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkardılar. Kapanış programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

9 BRANŞTA 3 BİN 689 ÖĞRENCİ

7-14 yaş arası genç ve çocukların başvurduğu ücretsiz yaz spor okullarının kapanışı coşkulu bir törenle gerçekleşti. Taekwondo, halk oyunları, voleybol, basketbol, eğlenceli atletizm, okçuluk ve futbol gibi 9 farklı branşta düzenlenen spor okullarında 3 bin 689 öğrenci eğitim aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Darıca Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü’nün işbirliğine düzenlenen 2. Camiler Arası Futbol Turnuvası’nda dereceye giren takım ve sporculara da madalyaları ve kupaları takdim edildi. Gençlere madalyalarını veren Başkan Muzaffer Bıyık, kazanan sporcuları tek tek tebrik etti.

DARICA’NIN GENÇLERİNE EN İYİ İMKANI SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yaz Spor Okulları’nın kapanış törenine katılan ve eğitim alan çocuklarla sohbet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, spor kenti Darıca anlayışıyla çalıştıklarını ifade ederek “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren spor şehri olma adına canla başla çalışıyoruz. Sizlerin geleceğini en iyi şekilde hazırlamak için büyük bir gayretle özveriyle hep birlikte gayret ediyoruz. Hep söylediğimiz gibi gençlik ve spor alanında gerekeni yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Her geçen gün gençlerimize, evlatlarımıza, yetenekli yavrularımıza, imkanlar sunmak, sportif faaliyetleri çeşitlendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Darıca’mızın gençlerine en iyi imkanları sunmak için yeni spor salonlarını bir bir hayata geçiriyoruz. Son olarak Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’ni de açarak gençlerin hizmetine sunduk. Darıca Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Ana amaçlarımızdan biri Darıca’da her çocuğumuzun, her gencimizin en az bir spor branşıyla ilgilenmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SporDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73