Gebzespor adına iyi bir sınav oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2023 Salı 13:01
Gebzespor adına iyi bir sınav oldu

Gebzespor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, Değirmenderespor maçını değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Yıldız, “Bizim için zor, gergin ve bir o kadar da öğretici bir maç oldu. Karşımızda gelişmiş bir takım gördük. Bize olan saygıları net bir şekilde gözüktü. Bundan sonra da buna benzer çok maç oynayacağız. 10’da 10 yapmış lider takımımıza karşı rakiplerimizin motivasyonları çok daha üst seviyede olacak. Bu anlamda Değirmenderespor karşılaşması bizim adımıza iyi bir sınav oldu” şeklinde konuştu.

SAVUNMA KÜLTÜRÜMÜZÜN GELİŞİMİNİ GÖRDÜK

90+7’de gelen golle maçı kazandıkları için ayrıca mutlu olduğunu söyleyen Yıldız, “Maç 1-1’ken savunmada 3’e 1 yakalandığımız pozisyonda, Fırat’ın olgun davranarak arkadaşının yardıma gelmesini beklemesi savunma kültürümüzün ne denli geliştiğinin bir göstergesi oldu. Akabinde gelen penaltı pozisyonu ve bulduğumuz gol ile kazandık. Golün dakikası bizi ayrıca mutlu etti. Kaybedebilirdik de…Sonu iyi bittiği için çok mutluyuz. Dünyada çok az takımın yapabileceği bir seriyi devam ettiren takımımızı kutluyor, çocuklarımın önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

ANI KAÇIRMAYALIM

Ayaklarını yere sağlam basmaya devam edeceklerini belirterek, mor beyazlı camiaya ‘anı kaçırmama’ tavsiyesinde bulunan Yıldız, “Sürekli yolun sonu ile ilgili beklenti var. Bu da anı kaçırmamıza neden oluyor. Kaybedebileceğimiz zamanlar da olabilir. Önemli olan şey üzülebileceğimiz günlerde nasıl bir reaksiyon vereceğimiz… Eyüpspor gibi bir takım Yeni Malatyaspor’a kaybetti. Futbolda bunlar var. Ancak bundan sonra verilecek olan tepki, o takımın ayağa kalkıp kalkmamasına etki edecek. Bu sebeple kesinlikle oyunun kibrine kapılmamalıyız. Gebzespor olarak takımımızda oynayan ya da oynamayan herkes duruma bu gözle bakıyor. Bunun bilinci ve güveniyle yolumuza bakmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
GebzesporLider
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73