banner42

Gebzespor Antalya’da sahaya indi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ocak 2023 Salı 13:41
Gebzespor Antalya’da sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig 14.Grup’ta ligin ilk yarısını lider kapatan Gebzespor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere Antalya’ya gitti. Mor beyazlılar, 11 gün sürecek olan Antalya kampına dün Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız yönetiminde saat 19.00’da gerçekleştirdiği antrenmanla start verdi.

RAKİPLER BELLİ OLDU

25 futbolcudan oluşan kamp kadrosunda, sezon başında altyapıdan A takıma kazandırılan kaleci Kaan Gemici’nin yanı sıra, ilk kez A takım deneyimi yaşayacak olan altyapıdan oyuncularından Yiğit Alday(sağ kanat) ve Emir Gürkan Malkoç(forvet arkası) da yer aldı. Mor Menekşeler 14 Ocak’ta Tirespor ile, 19 Ocak’ta Karabük İ.Y ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Müsabakalar saat 14.00’da oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaFUTBOLSahaGebzespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73