Gebzespor depremzedelere 966 Bin TL bağışladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Mart 2023 Salı 13:56
Gebzespor depremzedelere 966 Bin TL bağışladı

Gebzespor, geçtiğimiz günlerde Kocaelispor ile yaptığı dostluk karşılaşması için başlattığı yardım kampanyasında toplanan para miktarını açıkladı. Mor beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, AFAD’ın hesabına 966 Bin 328 TL aktarıldığı duyuruldu.

“Gebze halkına teşekkür ediyoruz” başlıklı yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketi sonrasında Kocaelispor ile oynadığımız ve tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan dostluk maçında, Gebzespor camiası tarafından toplanan 966 bin 328 TL’lik tutar, kulübümüz adına açılan banka hesabından AFAD’a aktarılmıştır. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarmak adına büyük bir duyarlılık gösteren Gebze halkımıza, siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve mor beyaz renklere gönül veren taraftarlarımıza, devletimiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:
BağışGebzesporDepremzede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73