Gebzespor'un kalesi gole kapalı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Aralık 2022 Çarşamba 22:19
Gebzespor'un kalesi gole kapalı

Gebzespor Kaleci Antrenörü Hikmet Batur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başarılı gidişatın en önemli faktörünün ‘birlikte hareket etmek’ olduğunu ifade eden Batur, grubun en az gol yiyen kalecisi Cemal Can Düzce hakkında konuşarak, “Cemal Can’ın performansından son derece memnunuz. Ancak grubun en az gol yiyen takımı olmamızda yalnızca kaleci departmanımızın değil, takımımızın tamamının etkisi var. Savunma mantalitemizde, en ileri hattımızdaki oyuncumuzdan kalecimize kadar herkesin emeği var. Top rakipteyken savunmaya üçüncü bölgede başlıyoruz. Cemal Can’ın yanı sıra, Arif de direkt olarak oynayacak durumda. Kubilay ve Kaan da gelişimlerini sürdürüyor. İyi yoldalar, ancak bu gelişim süreci kısa vadede olmaz. Uzun vadeli çalışmalar ile kalecilerimiz çok daha iyi duruma gelebilir”dedi.

TARAFTARLARIMIZ TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMASIN

Gebzespor yönetiminin iştahlı ve başarıyı isteyen bir ekipten oluştuğunu, bu durumun da kendilerine olumlu olarak yansıdığına dikkat çeken deneyimli antrenör, “Güzel bir birliktelik yakaladık. Teknik ekip olarak işimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Liderlik baskını hissetmeden, maç maç düşünmeye devam edeceğiz. Bir yola çıktık, bakalım bu yol bizi nereye götürecek. Bu yolda taraftarlarımızın daha dikkatli ve sağduyulu olmaları gerekiyor. Takımımıza karşı müthiş bir sahiplenme duyguları var. Onlardan istediğimiz, ceza almadan oyuncularımızı iç saha maçlarında yalnız bırakmamaları. Hep birlikte aynı gemideyiz. Hedefimize hep birlikte adım adım ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GebzesporGolKale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73