Halterciler, Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Temmuz 2022 Perşembe 12:22
Halterciler, Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü

Türkiye Halter Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Ferdi Gençler ve U 23 Halter Şampiyonası, Van’da yapıldı. Şampiyonaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un sporcuları turnuvadan madalyalarla döndü.

320 SPORCU MÜCADELE ETTİ

42 ilden toplam 320 sporcunun katıldığı şampiyona Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Nur Tatar Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı haltercileri, şampiyonadan bir altın ve iki gümüş madalyayla ayrıldı.

1 ALTIN VE 2 GÜMÜŞ

Türkiye Ferdi Gençler ve U 23 Halter Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtspor adına mücadele eden Berfin Altun U23 64 kilogramda altın madalyanın sahibi olarak kürsünün en üst basamağında yer aldı. 49 kilogramda Hasret Bozyıl ve Gençler 55 kilogramda Aydanur Mert ise gümüş madalya kazanarak şampiyonayı tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeMadalyaHalter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73