İzmit’in Perilerinden süper galibiyet

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:19
İzmit’in Perilerinden süper galibiyet

İzmit’in Perileri, Avrupa kupalarında şampiyonluk mücadelesi veren Çukurova Basket Mersin Basketbol’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, kendi sahasında Çukurova Basket Mersin Basketbol ile karşılaştı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan maçı İzmit’in Perileri 76-71 kazandı. 

NARED EN SKORER İSİM OLDU

Baştan sona çekişmeli geçen mücadelenin sonlarında taraftarlarının desteği ile ayakta kalan İzmit’in Perileri böylece yeni sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Temsilcimizde sahanın en üretken ismi Nared oldu. ABD’li oyuncu 22 sayı ve 12 ribaunt ile maçı tamamladı. İzmit Belediyespor, ligin üçüncü haftasında ise Galatasaray’ın konuğu olacak.

Anahtar Kelimeler:
IzmitBasketbolÇukurova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73