Lider Gebzespor, Kafkas’a hazırlanıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Aralık 2022 Perşembe 19:54
Lider Gebzespor, Kafkas’a hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 14.Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Gebzespor, Pazar günü evinde en yakın takipçisi İnegöl Kafkasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün saat 11.00’da Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmana sakatlıkları süren Kerim Deler ve Aykut Sevim’in yanı sıra, gribal enfeksiyon geçiren Mert Yavuz, dizine darbe aldığı için dinlendiren Hakan Sepil ve tedbir amaçlı korumaya alınan Emre Aktaş katılmadı.

TAKTİK ÇALIŞILDI

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile sürdü. Ardından defans, orta saha ve forvet hatlarıyla taktik çalışan Mor Menekşeler, antrenmanın son bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maç ile günü tamamladı. Gebzespor yarın saat 15.00’da yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
MaçGebzesporKafkasTaktik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73