Türetken: Gebzespor ortak akılla yönetiliyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:12
Türetken: Gebzespor ortak akılla yönetiliyor

Gebzespor Başkan Vekili Prof.Dr.Bahattin Türetken, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başarılı gidişatın en önemli sebebinin ortak akıl ile hareket olduğunu söyleyen Türetken, en büyük destekçilerinin taraftarlar ve Gebze halkı olduğunu kaydetti.

Futbola olan bakış açısını, “Biz Türk futbolunu toplumun hayat felsefesi olarak görüyoruz. İçinde eğitim var, motivasyon var, spor ve zindelik var. Hepsinden önemlisi, milli birlik ve beraberlik var. 7’den 70’e herkesin kendisi bulduğu bir zemin var” sözleriyle ifade eden Türetken, Gebzespor’da yöneticilik yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, mutlu son için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini belirtti.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİ İYİ BİLİYORUZ

Elde edilen başarıdaki en önemli etkenin ortak akıl ile hareket olduğuna vurgu yapan Türetken, “Gebzespor' da başarı, yetkin bir yönetim ve başındaki birleştirici ruh, deneyimli teknik kadro ve planlı oluşturulmuş bir transfer sürecinin ardından, senkron ve asenkron manevra kabiliyeti yüksek bir takım ve ortak bir akıl ile geldi. Bugün, dünden daha çok çalışmak ve dikkatli olmak zorundayız. Önümüzdeki süreci iyi biliyoruz ve hazırlıklıyız” ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ A TAKIMA EN AZ 3 OYUNCU VERMEK

Altyapıyı göz ardı etmediklerine dikkat çeken Türetken, “Altyapımız, A takımımıza yaraşır şekilde bir futbol akademisi gibi çalışmaktadır. Hedefimiz A takımına en az 3 futbolcu vermek. Taraftarımız ve Gebze halkımız en büyük destekçimiz” dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yalovaspor karşısında 1-0 geriden gelerek kazanan takımlarını kutlayan Türetken, “Bizim için zor bir maç oldu. Ligdeki konumumuzdan dolayı birçok takım bize karşı ekstra motivasyonla oynuyor. Bu durumu normal karşılıyoruz. İstim üstündeyiz. Pazar günü oynayacağımız İnegöl Kafkasspor maçına taraftarımızı ve Gebze halkımızı bekliyoruz. Hep birlikte başaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 19.12.2022 16:16
Anahtar Kelimeler:
FutbolcuTakımGebzespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73