banner42

Teksan jeneratörleri 7 kıtada 130’dan fazla ülkeye enerji veriyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Mart 2022 Çarşamba 11:26
Teksan jeneratörleri 7 kıtada 130’dan fazla ülkeye enerji veriyor

Hastane, veri merkezi, fabrika ya da ev fark etmeksizin hayatın olduğu her yerde kesintisiz enerji, günümüzün en önemli ihtiyaçlardan biri konumunda. Mevcut kaynaklar, her geçen gün artan enerji ihtiyacını karşılayamıyor. Elektrik enerjisine kesintisiz ulaşımda büyük rol oynayan jeneratörler, hayatın normal seyrinde ilerlemesi için olmazsa olmazlar listesinde üst sıralarda yer alıyor. Yıllık 15 bin adet ile Türkiye’nin en yüksek yerli jeneratör üretim kapasitesine sahip olan Teksan, 7 kıtada 130’dan fazla ülkeye jeneratörlerini ulaştırarak ihtiyaç duyulan her yerde kesintisiz enerji sağlıyor. Şebeke elektriğinin hiç olmadığı bölgelerde ise jeneratörler, birincil enerji kaynağı olarak hayati önem taşıyor.

Dijitalleşme durdurulamaz bir hızla ilerlerken kesintisiz enerjinin önemi de her geçen gün artıyor. Bugün enerjinin olmaması; sağlıkta, ekonomide, sanayide, eğitimde kısaca hayatın olduğu her yerde birçok sorunun ortaya çıkması demek. Jeneratörler, elektrik kesintileri anında yedek güç, şebekesiz alanlarda ise ana güç kaynağı olarak büyük önem taşıyor. Elbette her şeyde olduğu gibi jeneratörde de kalite, performansı doğrudan etkiliyor.

Türkiye’nin öncü jeneratör üreticilerinden Teksan, tam 28 yıldır kaliteli ve güvenilir ürünleri ile ulusal ve uluslararası pek çok önemli projede tercih ediliyor. Şirketin ana ürün grubunda yer alan dizel jeneratör setleri, 9kVA’dan başlayarak 3.125kVA güce kadar ulaşıyor. Teksan ürün gamında yer alan jeneratörler; dayanıklı kompakt yapısı, düşük ses seviyesi ve kolay kullanım özelliği ile Türkiye’nin yanı sıra pek çok ülkede de yoğun talep görüyor.

Teksan mühendislerince geliştirilen yeni nesil jeneratör serisi sadece teknik özellikleri ile değil, dikkat çekici dış görünüşü ile de fark yaratıyor. Teksan mühendislerinin geliştirdiği Tashfoam süngerler, jeneratörlerde en çok şikâyet edilen gürültü sorununu çözerken alev almama özelliği ile de ekstra güvenlik sağlıyor. Depreme ve her türlü dış etkiye dayanıklı yeni nesil dizel jeneratör serisi, taşıma ve nakliyede de büyük kolaylık imkanı tanıyor.

Projeye özel terzi işi çözümler üreten Teksan, iklim ya da arazi koşulları ne olursa olsun sorunsuz çalışan jeneratörleri ile dünyaya enerji sağlıyor. Dayanıklılığı 3 bin saatlik tuz testi ile kanıtlanmış olan Teksan jeneratörler; çölden kutuplara, okyanustan en yüksek dağların zirvesine kadar her koşula uyum sağlıyor. Alanında dünyanın önde gelen uluslararası akredite test ve sertifikasyon firması VMC Group tarafından ilgili standartlara göre istenen zorlu sismik dayanım testlerini üstün bir performansla geçen Teksan markalı jeneratörler, 9 şiddetindeki depremde bile güvenli bir şekilde çalışabiliyor.

Tüm üretim süreçlerini önce insan anlayışıyla sürdüren Teksan, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmek için Ar-Ge ve inovasyona önemli yatırımlar yapıyor. Ürün gamında dizel, doğalgazlı ve biyogazlı jeneratör setleri, portatif jeneratörler yanında kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, hibrit güç sistemleri, biyogaz çözümleri, mobil ve solar aydınlatma kuleleri bulunan şirket, bu ürün grupları altında 700’ü aşan modeli ile dünya için kesintisiz enerji üretiyor.

Anahtar Kelimeler:
ElektrikTürkiyeJeneratör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73