Umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya devam edeceğiz

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Mayıs 2022 Çarşamba 19:24
Umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya devam edeceğiz

Gebze Ticaret Odası (GTO) Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantıya GTO Başkanı Nail Çiler ile meclis üyeleri katıldı.

Meclis toplantısında Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kaybettiğimiz şehitlerimizi rahmetle anarak sözlerine başlayan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Bilişim Vadisi Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildiğini belirterek, şuanda 3 bin 90 kişinin istihdam edildiği Bilişim Vadisi’nde ileri süreçlerde bu sayının 100 bini bulacağını, teknolojinin, tasarımın, dijital oyunlarının merkezi olacağını söyledi.

3 ODADAN BİRİSİ

Gebze Ticaret Odası’nın Ankara ve Muğla ile birlikte Dijital Oda seçilen 365 oda-borsa arasındaki 3 odadan birisi olduğunu söyleyen Başkan Çiler,

Eskihisar/Gebze Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi için Gebze Ticaret Odası’nın gayretlerinin sonuçlandığı ve müzenin restorasyonuna en kısa sürede başlanacağını müjdelediklerini ifade etti.

HAL KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİK

Başkan Nail Çiler, hal konusunda yaptığımız gündemlerin ve görüşmelerin olumlu sonuçlandığını dile getirerek, “Taleplerimizi göz önünde bulunduran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkürlerimizi ilettik. Bölgemize bir galericiler sitesi kazandırılmasının zorunlu olduğunu belirttik.”dedi.

İNOVASYON AKADEMESİ

Çiler, “29 Ocak 2020’de açılışını gerçekleştirdiğimiz ve pandemi süreciyle eğitime başlayamayan çocuklarımızı teknolojiyle ve yenilikle buluşturan, 365 Oda/Borsa arasında ilk kez yapılan İnovasyon Akademimizin 9 Mayıs 2022 itibariyle eğitimlere başladı ve projemizin diğer Odalara örnek oldu. Bir sonraki projemiz stajyer transfer ofisi kurulmasına yönelik çalışmalarımız ise devam ediyor”diye konuştu.

UMUTSUZLUĞA KAPILMADAN ÇALIŞIYORUZ

Dövizde dalgalanmalar yaşandığını fakat umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Nail Çiler,”İhracat projelerimizle bir çok üyemizin dış pazarlara açılmasını sağladığımızı ve bir çok firmayı uluslararası pazarlara katarak ihracatla tanıştırmaya devam ediyoruz.

Afet gönüllüleri oluşturmak üzere TMMOB İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Makinacılar Odası ile birlikte çalışarak eğitimler vereceğiz.”dedi.

MOBİL AŞEVİ SINIRLARINI AŞTI

Mobil Aşevinin sınırlarını aştığını ve Mobil Mutfağın en kısa sürede devreye alınacağını belirten Başkan Çiler, “20.000 kişinin yemek ihtiyacını karşılayacak kapasitede. Yapılmaya başladığı günden bu yana ana sponsorları arasında yer aldığımız Gebze Teknik Üniversitesi Kozadan Kelebeğe Engelsiz Gençlik Festivali’ne tekrar destek sağladık. Daima engelli dostlarımızın yanlarında olmayı sürdüreceğiz”diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
GebzeMayısMeclis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73