banner42

Antalya sahilleri yaza hazırlanıyor

25 Mayıs 2023 Perşembe 07:51
Antalya sahilleri yaza hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaza hazırlık kapsamında çalışmalara devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Konyaaltı sahilinin ardından Lara Birlik Halk Plajı’nda da bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi.ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antalyalıların daha konforlu bir yaz geçirebilmesi için sahillerde yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.  Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Lara Birlik Halk Plajı'nda zamanla deforme olan bankları yeniledi. 

Büyükşehir Atölyelerinde Yenilendi

Deniz ve piknik yapma imkanının bir arada olduğu Lara Birlik Halk Plajı mesire alanında bulunan, kış aylarının olumsuz etkileri ile deforme olan banklar ve piknik masaları değiştirildi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'nın atölyesinde üretilen yeni bank ve piknik masaları yerlerine monte edilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Sahilimizi Birlikte Korumaya Davet Ediyoruz

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında görevli Ziraat Mühendisi Hüseyin Karademir, “Vatandaşlarımızın piknik alanını rahatlıkla kullanabilmesi için 50’nin üzerinde piknik masası ve banklarının montajını gerçekleştirdik. Her yıl yoğun şekilde piknik alanlarımız tahrip ediliyor. Bu park ve sahil hepimizin. Vatandaşlarımızı Lara Birlik Halk mesire alanını birlikte korumaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73